Services

Ukrudt vokser helt af sig selv, men det gør virksomheder nødvendigvis ikke. Med Erhvervshus Nordjylland kan du gratis sparre om din virksomheds udfordringer og få økonomisk støtte til at indfri virksomhedens potentiale.

Erhvervshus Nordjylland 8 fagområder

Som virksomhedsejer ved du, at det er vigtigt løbende at udvikle din virksomhed, produkterne og forretningsprocesserne. Udfordringen er ofte at få overblik over, hvilke områder du skal prioritere højest, og hvilke aktiviteter du skal sætte i gang for at opfylde dine vækstambitioner.

Vi finder potentialer og tilbyder vejledning i et 360º perspektiv eller som enkeltydelser, så du kan vækste på lige netop din udfordring. Dermed får du det overblik, der skal til for, at din virksomhed kan anvende ressourcerne på de områder, der skaber størst udvikling, og hvor det største behov er.

Vi tilbyder uvildig sparring og tilgængelige for alle virksomheder med behov for udvikling. Vi yder specialiseret vejledning til både enkeltvirksomheder, grupper af virksomheder samlet i delbrancher eller netværk med fokus på konkrete udfordringer.

Kontakt os og få sparring om din virksomheds potentiale og udviklingsmuligheder – det koster ikke noget

Få hjælp til corona krisen

Vores corona-hotline er klar til at hjælpe dig.

Salg og Markedsføring

Et kontinuerligt salgsflow er alfa og omega for en sund og stabil forretning. For at opnå øget salg, er det vigtigt, at du har en velgennemtænkt og effektiv plan for markedsføring og salg.

Kvalificeret arbejdskraft og social inklusion

Kvalificeret arbejdskraft hænger uløseligt sammen med din virksomheds udvikling – uanset om det gælder eksempelvis højtuddannede specialister, faglærte eller autodidakte, så er det rette kompetencematch til din forretning altafgørende for din konkurrencekraft.

Internationalisering

Vejen til lukrative eksportmarkeder kan være kortere end du tror. Tænk dit produkt ind i en global sammenhæng og indfri dine internationale markedsmuligheder.

Innovation

Danmark er et af de mest innovative lande i Europa, og det er via innovation at værditilvæksten foregår. Ny viden og innovative løsninger kan altså flytte virksomheder – også din! Så skærp din konkurrenceevne ved at tænke og agere innovativt i din virksomhed.

Ledelse og organisation

At lede en virksomhed og sikre dens udvikling, fastholdelse og ikke mindst tiltrækning af medarbejdere, er et fuldtidsarbejde.

Grøn omstilling

Grøn omstilling er ikke blot en god sag men også en god forretning for dig. Forbrugere og kunder stiller nemlig i højere og højere grad krav til bæredygtige løsninger, og prioriterer virksomheder med grønne profiler.

Finansiering

Hvis du vil sikre din virksomheds udvikling, så har du brug for overblik over likviditet og finansielle behov.

Digitalisering og automatisering

Alle analoge værktøjer kan digitaliseres uanset branche eller afdeling - det åbner blandt andet op for større effektivitet i din virksomhed.

Early Warning

Med Early Warning får du fortrolig, uvildig og gratis hjælp, hvis din virksomhed er i krise.

Sidst opdateret: 11.05.2020