Ydelser

Ukrudt vokser helt af sig selv, men det gør virksomheder nødvendigvis ikke. Med Erhvervshus Nordjylland kan du gratis sparre om din virksomheds udfordringer og indfri dit potentiale.

Vi finder potentialer og tilbyder vejledning i et 360º perspektiv eller som enkeltydelser, så du kan vækste på lige netop din udfordring.

Kontakt os og få sparring om din virksomheds potentiale og udviklingsmuligheder – det koster ikke noget

Ledelse og strategi

Din strategi udvikler sig i takt med markedet og dine muligheder. Skab et dynamisk ledelsesværktøj med os, som du kan bruge i dagligdagen og på den lange bane. Vi vejleder bl.a. inden for strategi, forretningsudvikling, HR, organisationsudvikling, kompetenceudvikling, ejerskifte, netværk og arbejdsmiljø.

Teknologi og innovation

Ny viden kan flytte alle virksomheder – også din. Skærp din konkurrenceevne - omfavn ny teknologi og de digitale muligheder.

Salg og markedsføring

Et kontinuerligt salgsflow i din virksomhed er alfa og omega for en sund og stabil forretning. Læg en velgennemtænkt og effektiv plan med os, der driver din virksomheds markedsføring og salg.

Finansiering

En virksomhed der kontinuerligt vil udvikle sig, har behov for økonomiske midler. Vi kan hjælpe med finde den bedste finansieringskilde til din virksomhed.

Internationalisering

Vejen til lukrative eksportmarkeder er kortere, end du tror. Tænk dit produkt ind i en global sammenhæng fra start og indfri dine internationale markedsmuligheder.

Cirkulær økonomi

Profit og bæredygtighed skal fremover følges langt mere ad. Vi hjælper dig med at optimerer udbyttet af dine ressourcer, materialer og produkter på bæredygtig vis – og samtidigt gøre en god forretning.

Planlæg med Væksthjulet

Med Væksthjulet får du en individuel kortlægning af din virksomheds udviklingsmuligheder og potentialer.

Sidst opdateret: 01.05.2019