header billede

Effektiv rådgivning til ambitiøse virksomheder (Indsatsen er pt udsolgt)

Drømmer du om øget produktivitet, større konkurrenceevne og omsætningsvækst? Så er Vilje til Vækst – Rådgivning det helt rigtige program for dig og din virksomhed!

Igennem rådgivningsforløbet arbejder vi med eksterne rådgivere og udarbejder en vækstplan, som konkretiserer hvilke aktiviteter og investeringer der skal til, for at din virksomhed kan vækste.

Efter endt forløb er I klar til at realisere jeres vækstpotentiale med jeres specifikke vækstplan.

Eksempler på rådgivningsforløb

Eksempler på fokusområder

 • Overgang til ny teknologi
 • Generationsskifte
 • Nye markedsmuligheder
 • I forbindelse med medarbejderflugt
 • Tab af nøglekunder
 • Udvidelser

Rammerne er bredde, så næsten uanset hvad din virksomheds situation er, kan rådgivning være det første skridt i retningen af vækst. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig i gang!

CASE: Markant vækst skabte behov for ny strategi

Keflico Case vilje
               til vækst rådgivning fra Erhvervshus Nordjylland


Trævarevirksomheden Keflico deltog i Vilje til Vækst - Rådgivning og fik hjælp til at håndtere fremtiden. Igennem deltagelse fik de lagt en ny strategi, og til at hjælpe med at implementere den, og senerehen fastansatte en ny medarbejder med støtte fra Vækst Via Viden programmet

Se case med Keflicos rådgivningsforløb

Finansiering

Virksomheden betaler et kontant opstartsgebyr på 15 procent af det samlede konsulentkøb. Herefter investerer programmet midler svarende til 50% af det samlede konsulentkøb

EKSEMPEL:
Ved et konsulentkøb på 150.000 kr. betaler virksomheden 15 procent i opstartsgebyr (22.500 kr.) og får efter forløbet refunderet halvdelen af konsulentkøbet (75.000 kr.). Det giver ensamlet kontant omkostning for virksomheden på 97.500 kr.

Kontakt os

Bjarne Brodersen

Bjarne Brodersen

Se fuld profil

 

Streg, sekundær 1

Partnere bag Vilje til Vækst, Rådgivning og Camps

Sidst opdateret: 06.11.2020