Effektiv kompetenceløft til ambitiøse virksomheder

Drømmer du om øget produktivitet, større konkurrenceevne og omsætningsvækst? Så er Vilje til Vækst – Kompetenceløft det helt rigtige program for dig og din virksomhed!

OBS: Der er desværre ikke flere kompetenceløft forløb tilbage, men måske dit behov kan løses med rådgivning

Kompetenceløft tager udgangspunkt i virksomhedens strategi eller vækstplan og har til formål dels at afklare kompetencebehov i forhold til vækstambitioner, dels af kompetenceudvikle ledelse og medarbejdere, så virksomheden efterfølgende har de rette kompetencer til at indfri sit vækstpotentiale.

Eksempler på kompetenceudvikling

  • Ledelsesudvikling
  • Salgstræning
  • Effektivisering og procesoptimering
  • Rekruttering og fastholdelse af medarbejdere
  • Optimering af interne processer
  • Eksport og internationalisering

Deltagelse i Kompetenceløft

Deltagelse i Vilje til Vækst - kompetenceløft er for ambitiøse virksomheder og kræver derfor, at du kan afsætte de nødvendige ledelsesmæssige ressourcer og selv bidrager aktivt til at forankre processen i organisationen. Minimum 4 af virksomhedens ledere og/eller medarbejdere skal deltage i kompetenceløftet.

Finansiering

Virksomheden betaler et kontant opstartsgebyr på 15 procent af det samlede konsulentkøb og skal registrere timer svarende til værdien af konsulentkøbet. Herefter investerer programmet tilsvarende midler.

EKSEMPEL:
Ved et køb af kompetenceudvikling på 60.000 kr. betaler virksomheden 15 procent i opstartsgebyr (9.000 kr.), registrerer timer (60.000 kr.) og får efter forløbet refunderet udgiften til kompetenceudvikling (60.000 kr.).

Kontakt os

Bjarne Brodersen

Bjarne Brodersen

Se fuld profil

Ole Madsen

Ole Madsen

Se fuld profil

 

Streg, sekundær 1

Partnere bag Vilje til Vækst, Kompetenceløft

Sidst opdateret: 21.02.2019