Effektiv kompetenceløft til ambitiøse virksomheder

Drømmer du om øget produktivitet, større konkurrenceevne og omsætningsvækst? Så er Vilje til Vækst – Kompetenceløft det helt rigtige program for dig og din virksomhed!

Kompetenceløft tager udgangspunkt i virksomhedens strategi eller vækstplan og har til formål dels at afklare kompetencebehov i forhold til vækstambitioner, dels af kompetenceudvikle ledelse og medarbejdere, så virksomheden efterfølgende har de rette kompetencer til at indfri sit vækstpotentiale.

Eksempler på kompetenceudvikling

  • Ledelsesudvikling
  • Salgstræning
  • Effektivisering og procesoptimering
  • Rekruttering og fastholdelse af medarbejdere
  • Optimering af interne processer
  • Eksport og internationalisering

Deltagelse i Kompetenceløft

Deltagelse i Vilje til Vækst - kompetenceløft er for ambitiøse virksomheder og kræver derfor, at du kan afsætte de nødvendige ledelsesmæssige ressourcer og selv bidrager aktivt til at forankre processen i organisationen. Minimum 4 af virksomhedens ledere og/eller medarbejdere skal deltage i kompetenceløftet.

Finansiering

Virksomheden betaler et kontant opstartsgebyr på 15 procent af det samlede konsulentkøb og skal registrere timer svarende til værdien af konsulentkøbet. Herefter investerer programmet tilsvarende midler.

EKSEMPEL:
Ved et køb af kompetenceudvikling på 60.000 kr. betaler virksomheden 15 procent i opstartsgebyr (9.000 kr.), registrerer timer (60.000 kr.) og får efter forløbet refunderet udgiften til kompetenceudvikling (60.000 kr.).

Kontakt os

Bjarne Brodersen

Bjarne Brodersen

Ole Madsen

Ole Madsen

 

Streg, sekundær 1

Partnere bag Vilje til Vækst, Kompetenceløft

Sidst opdateret: 21.02.2019