Kollektive udviklingsforløb for virksomheder

Drømmer du om øget produktivitet, større konkurrenceevne og omsætningsvækst? Så er Vilje til Vækst – Camps det helt rigtige program for dig og din virksomhed!

Camps er kollektive forløb for virksomheder, der står over for forandringer, der kræver særlig afklaring. Målet med forløbet er, at de deltagende virksomheder opnår en både praktisk og strategisk afklaring og til slut står med en samlet vækstplan for virksomhedens fortsatte udvikling.

Vores camps skal sikre, at flere mindre og mellemstore nordjyske virksomheder med ambitioner og potentiale udvikler sig til vækstvirksomheder.

Bestyrelsescamp

Har du en bestyrelse? Får du nok ud af den? Eller overvejer du at få en bestyrelse? Bliv klædt på til at få det bedste ud af den!

LEAN for ledere

Deltag på 4. forløb af 'Produktivitet og lean' og bliv opdateret om nyeste viden indenfor LEAN i din produktions-, håndværks-, eller handelsvirksomhed på blot 5 dage.

Har du et emne til fremtidig camp?

Gennem Vilje til Vækst er vi klar til at investere i SMV'er via indkøb af eksterne rådgivere, der gennemfører camps og er med til at sikre et vækstrettet løft hos de deltagende virksomheder.

Kontakt

Bjarne Brodersen

Bjarne Brodersen

Se fuld profil

Ole Madsen

Ole Madsen

Se fuld profil

 

Streg, sekundær 1

Partnere bag Vilje til Vækst, Rådgivning og Camps

Sidst opdateret: 13.12.2019