Vilje til Vækst

Vilje til Vækst er et program, hvor det overordnede formål er at skabe flere vækstvirksomheder i Nordjylland. Op mod 280 nordjyske virksomheder kan deltage i programmet.

Programmet er inddelt i tre forskellige spor:

Rådgivning

Igennem rådgivningsforløbet arbejder vi med eksterne rådgivere og udarbejder en vækstplan, som konkretiserer hvilke aktiviteter og investeringer der skal til, for at din virksomhed kan vækste. Efter endt forløb er I klar til at realisere jeres vækstpotentiale med jeres specifikke vækstplan.

Se mere om rådgivning

Kompetenceløft

Kompetenceløft tager udgangspunkt i virksomhedens strategi eller vækstplan og har til formål dels at afklare kompetencebehov i forhold til vækstambitioner, dels af kompetenceudvikle ledelse og medarbejdere, så virksomheden efterfølgende har de rette kompetencer til at indfri sit vækstpotentiale.

Se mere om kompetenceløft

Camps

Camps er kollektive forløb for virksomheder, der står over for forandringer, der kræver særlig afklaring. Målet med forløbet er, at de deltagende virksomheder opnår en både praktisk og strategisk afklaring og til slut står med en samlet vækstplan for virksomhedens fortsatte udvikling.

Se mere om camps

Sidst opdateret: 21.02.2019