Teknologi og innovation

Ny viden kan flytte alle virksomheder – også din. Skærp din konkurrenceevne - omfavn ny teknologi og de digitale muligheder.

Teknologi og Innovation, Erhvervshus
                     Nordjylland, VR, Industri 4.0

Den Fjerde Industri Revolution er over os og dækker over udvikling, anvendelse og kombination af teknologier inden for bl.a. robotter, sensorer, internet of things, kunstig intelligens, big data, processor power og cloud computing. Det giver mulighed for helt nye intelligente produkter og forretningsmodeller.

Det betyder, at din virksomhed for at være konkurrencedygtig skal følge med i forhold til videreudvikling af jeres forretningsmodel, innovation og udvikling af jeres produkter og jeres produktion.

Vi hjælper jer aktivt med at gøre brug af de nye muligheder. Det gør vi ved – på en nem og overskuelig måde, ved at sætte Teknologi og innovation på plads i din virksomheds kontekst.

Få hjælp til dine teknologiske muligheder

Vi kan rådgive og være med til at give en overblik over, hvordan I kan udnytte Teknologi og Innovation til at øge jeres vækst og indtjening ved hjælp at teknologisk smarte produkter og innovative forretningsmodeller.

Derudover har vi forskellige regionale og landsdækkende programmer, som du kan deltage i med henblik på at få støtte til udviklingen og implementering innovativ teknologi:

Bliv guidet til rette eksperter

Vi trækker på forskellige samarbejdspartneres viden, når produktudviklingen går i retning af intelligente produkter eller smarte løsninger til virksomhedens produktion. Heriblandt følgende som andre Nordjyske virksomheder har arbejdet med:

Kontakt

Flemming Eriksen

Flemming Eriksen

Se fuld profil

Lasse Thomsen

Lasse Thomsen

Se fuld profil

Martin E. Nikolajsen

Martin E. Nikolajsen

Se fuld profil

Ole Madsen

Ole Madsen

Se fuld profil

Sidst opdateret: 25.03.2019