Smv PRO: Mærk dine initiativer på bundlinjen

Har du initiativer i din virksomhed, som skal sættes i gang? Smv PRO sætter fokus på netop dine behov og tilfører professionel rådgivning, så dine initiativer skaber værdi på bundlinjen.

smv
           pro, card

Det hele starter med en god plan — ved du, hvad initiativerne kræver? Hvad de koster? Hvilke medarbejderressourcer og hvor meget tid, der skal allokeres? Alt det sætter smv PRO fokus på.

Med en privat rådgiver og en forretningsudvikler fra Erhvervshus Nordjylland får du lagt en detaljeret udviklingsplan, der gennem sparring igangsætter beslutninger. Det gælder hvad enten indsatsen omhandler organisation og ledelse, eksport, produktion- og procesoptimering, kunderelationer og markedsføring, eller noget helt femte. Dit behov er i centrum, og vi hjælper dig fra start til slut.

Deltag i smv PRO og få

 • Temperaturmålt din virksomheds nuværende situation

 • Professionel rådgivning til processen – og 50% i tilskud til køb af privat rådgivning (op til 100.000 kr.)

 • Kortlægning af din fremadrettede indsats
 • Lavpraktiske værktøjer til at skabe din virksomheds retning
 • Planen der sikrer, at du lykkes med dit initiativ, så det skaber værdi på bundlinjen
 • Sparring gennem hele processen af en erfaren forretningsudvikler

Virtuelle workshops

virtuelle workshops

Dyk ned i workshoprækken og tilmeld dig lige præcis det arrangement, der matcher dig og din virksomheds behov.

Udover at tilføje viden og konkrete redskaber til din faglige værktøjskasse får du på de respektive workshops også mulighed for at arbejde hands on med din virksomheds problemstillinger.

Se mere om de virtuelle workshops

Praktisk information

For at deltage skal du være ejerleder i en virksomhed med 3-50 ansatte og dansk CVR-nr. Din virksomhed skal desuden have eksisteret i minimum 3 år.

Ved deltagelse får 50% i tilskud til køb af den private rådgivning (helt op til 100.000 kr. i tilskud). Der er et deltagergebyr på 5% af rådgiverkøbet.

Partnerne bag smv PRO

Partnere bag smv PRO

Sidst opdateret: 15.04.2021