Få hjælp til at sætte skub i digitaliseringen i din virksomhed

OBS! Ændring i ansøgningsproces og åbningsdato for næste tilskudspulje i SMV:Digital.

Læs mere om ændringerne på www.smvdigital.dk

Har din virksomhed ambitioner om at sætte skub i jeres digitale omstilling eller arbejde med e-handel? Så kan tilskud til privat rådgivning gennem SMV:Digital være din mulighed for at komme skridtet videre.

SMV:Digital

SMV:Digital hjælper små og mellemstore virksomheder med at realisere deres digitale ambitioner. Du ansøge om en tilskudsvoucher på 100.000 kr. til privat rådgivning inden for E-handel, digital omstilling og automatisering og grøn og digital omstilling.

Din tilskudsvoucher kan bruges på privat rådgivning om f.eks. valg af digitale løsninger og hjælp til implementering, der kan forbedre din virksomheds konkurrenceevne.

SMV:digital indeholder en række tilbud til små og store virksomheder med ønsket om øget fokus på et digitalt projekt. Du kan læse meget mere om projektet her.

Vouchers

  • 25.000 kr.-voucheren er til privat rådgivning målrettet e-eksport for virksomheder med højst 20 ansatte. Forløbet indeholder desuden et opstarts-webinar.
  • 100.000 kr.-voucheren er til privat rådgivning for virksomheder, der har brug for hjælp til at finde den rette digitale løsning for virksomheden eller som har brug for rådgivning omkring indkøb og implementering af digitale systemer, automatisering eller e-handel, som kan styrke eksportsituationen.
  • 250.000 kr.-voucheren er for virksomheder, som er klar til at investere i digitale systemer, automatisering eller e-handelsløsninger, der kan styrke deres eksportsituation. Voucheren indeholder tilskud til indkøb af hardware eller software, hvor tilskuddet udgør 25 % og maksimalt 200.000 kr. Hvis virksomheden investerer i en abonnementsbaseret løsning støttes udgiften i op til 2 år. Voucheren indeholder derudover 50.000 kr. til privat rådgivning om implementering af investeringen.
Find skabeloner for ansøgningsskema her

Sidst opdateret: 09.06.2021