SMV:digital

SMV:Digital er et samlet program, hvor du kan få hjælp til digital omstilling af din virksomhed og til at styrke dit online salg via programmets e-handelscenter.

SMV:digital, digital omstilling, e-handelcenter,
                     digitalisering, online salg, e-business

Under Digital omstilling og E-handelscenteret finder du en række relevante tilbud i form af tilskud til indkøb af privat rådgivning, kompetenceforløb, sparring og netværk samt vejledning om regulering og konkurrencevilkår. Programmet indeholder en række spændende tiltag for hver indsats.

Streg, primær

Digital omstilling

Under Digital omstilling finder du en række relevante tilbud, som hjælper dig til at lave en digital omstilling af din virksomhed med henblik på styrket konkurrenceevne, produktivitet og salg. Du vil blandt andet kunne ansøge om tilskud til privat rådgivning, få sparring og deltage i kompetenceudviklingsforløb.

E-handelscenter

I programmets E-handelscenter finder du en række relevante tilbud, der hjælper dig til at styrke dit online salg. Du vil via E-handelscenteret både kunne få hjælp til at komme i gang med online salg, styrke din virksomheds eksisterende online salg og få hjælp til at eksportere via online salg.

Sidst opdateret: 21.11.2019