Få hjælp til eksportfremmende digitalisering i din virksomhed

Har din virksomhed ambitioner om at styrke eller forbedre jeres eksportsituation gennem digitale systemer, automatisering eller e-handel? Så kan SMV:Digitals "Eksport-tilskudspulje" være din mulighed for at komme skridtet videre.

SMV:Digital

Den næste tilskudspulje i SMV:Digital åbner den 16. april

SMV:Digital hjælper små og mellemstore virksomheder med at realisere deres digitale ambitioner.

Med SMV:Digital har du mulighed for at søge om tilskud til privat rådgivning om valg af digitale løsninger og hjælp til implementering, der kan forbedre din eksportsituation - f.eks. via digitale systemer, automatisering eller e-handel. Som noget nyt kan din virksomhed søge om støtte til investeringer i hardware eller software.

SMV:digital indeholder en række tilbud til små og store virksomheder med ønsket om øget fokus på et digitalt projekt. Du kan læse meget mere om projektet her.

Vouchers

  • 25.000 kr.-voucheren er til privat rådgivning målrettet e-eksport for virksomheder med højst 20 ansatte. Forløbet indeholder desuden et opstarts-webinar.
  • 100.000 kr.-voucheren er til privat rådgivning for virksomheder, der har brug for hjælp til at finde den rette digitale løsning for virksomheden eller som har brug for rådgivning omkring indkøb og implementering af digitale systemer, automatisering eller e-handel, som kan styrke eksportsituationen.
  • 250.000 kr.-voucheren er for virksomheder, som er klar til at investere i digitale systemer, automatisering eller e-handelsløsninger, der kan styrke deres eksportsituation. Voucheren indeholder tilskud til indkøb af hardware eller software, hvor tilskuddet udgør 25 % og maksimalt 200.000 kr. Hvis virksomheden investerer i en abonnementsbaseret løsning støttes udgiften i op til 2 år. Voucheren indeholder derudover 50.000 kr. til privat rådgivning om implementering af investeringen.
Find skabeloner for ansøgningsskema her

Sidst opdateret: 29.03.2021