Scale-Up Danmark - Offshore Industri

Har din virksomhed potentialet til at revolutionere offshore industrien? Har I en genial ide, en hemmelig ingrediens eller en overlegen teknologi? Har I en stærk forretningsidé, men har brug for hjælp til at skalere virksomheden til vækst? Så er Scale-up Denmark måske noget for jer!

Scale-Up Denmark’s (SUD) Center for Offshore Industri har til formål at accelerere din virksomheds vækst ved at hjælpe med at skabe ideelle vækstbetingelser.

Industrien er udfordret og der er brug for en bred vifte af nye løsninger for at skabe vækst – både indenfor Offshore Olie/Gas og indenfor Offshore Vind.

Scale-Up Denmark’s Center for Offshore Industri forbinder industriens komplekse udfordringer med din innovative løsning.

Centrets programindhold:

  • Et skræddersyet program til jeres virksomhed med mere end 180 timers træning baseret på aktivitetsplaner og milepæle
  • Samarbejde med industrieksperter fra ledende virksomheder som deler indsigt og erfaring fra branchen indenfor alle aspekter af din forretning: strategi, forretningsmodel, salgsstrategi, implementering, organisation, produktion etc.
  • 6 intensive træningssessioner af en dags varighed fordelt henover programmet, hvor der også er mulighed for at netværke med virksomheder som ligner din egen
  • Adgang til investor netværk

Værdi af programmet er: 250.000 Kr. Deltagelsen er gratis for de 10 mest lovende deltagere som udvælges inden start.

Streg, primær

Scale-Up Denmark

Sidst opdateret: 21.02.2019