Er I den næste maritime Gazelle-virksomhed?

Er I en maritim iværksættervirksomhed, der har potentiale og vilje til stor vækst? Så kan I få boostet jeres udvikling i Det Maritime Elitetræningscenter.

Har I allerede et fantastisk produkt/service på markedet men mangler lige de sidste skridt for at sætte turbo på jeres vækst? Så kan svaret være et skræddersyet forløb i Det Maritime Elitetræningscenter, ét af 10 udviklingscentre i Danmark i den store nationale satsning Scale-Up Denmark.

Her søger de lige nu unge vækstvirksomheder eller generationsskifte-virksomheder til et unikt og skræddersyet rådgivningsforløb målrettet netop jeres behov.

Målgruppen er maritime vækstvirksomheder i hele landet, som kan få mulighed for at komme med i et af de mest ambitiøse vækstforløb, som tilbydes i Danmark pt. målrettet den maritime branche.

Centrets træning - De fire indsatsområder:

  • Vækstcamps med fokus på strategi- og ledelses - udvikling (for ledelse og bestyrelse)
  • Workshops med kompetenceudvikling inden for fx salg, internationalisering, maritime trends (for ledelse og nøglemedarbejdere)
  • Kapitalfremskaffelse – individuel rådgivning og træning (for ledelse)
  • Fleksibelt rådgivningsforløb med individuel rådgivning

Temaerne for rådgivningsforløbene kan fx være: strategiog organisationsudvikling, salg og internationalisering eller certificering og digitalisering. Jeres behov og ønsker bestemmer temaet.

Hvem kan deltage?

I skal være under 250 ansatte og have et stort vækstpotentiale. Ledelsen skal have høje ambitioner og være villig til at afsætte de nødvendige ressourcer til forløbet, der forventes at vare seks til otte måneder. Det er desuden et krav, at I har en tilknytning til den maritime branche eller et mål om at komme ind på det maritime marked.

Centret er et nationalt tilbud til ambitiøse virksomheder fra hele landet. Der er indgået samarbejdsaftaler med Danske Maritime, EMUC, Offshoreenergy.dk samt Fyns Maritime Klynge, der er med til at pege på og indstille relevante kandidater til centrets 30 ambitiøse udviklingsforløb. Du kan læse mere om det Maritime center for optimering og drift ved Marcod.dk

Lyseblå streg

Scale-Up Denmark

Sidst opdateret: 21.02.2019