Scale-Up Danmark

​Scale-up Denmark er et ambitiøst uddannelseskoncept for iværksættere og mindre virksomheder. Målet er at skabe en elite af højvækstvirksomheder i Danmark.

Lyseblå streg

Initiativet er inspireret af Team Danmarks arbejde med at udvikle topatleter ved at træne de bedste intensivt, så nogle af dem bliver eliteatler. På samme måde handler Scale-up Denmark om, at de bedste vækstvirksomheder skal deltage i et elitetræningsforløb, hvor de bliver trænet, så de bliver fremtidens elite indenfor deres område.

Scale-Up Denmark kort

Dette opnås gennem en tværregional indsat, hvor der i regionerne etableres ti accelerationsmiljøer, hvor vækstvirksomheder inden for hver af de regionale specialiseringsområder kan deltage i elitetræningsforløbene.

Se mere om de enkelte centre

Center for Energi Effektive Teknologier

Har din virksomhed potentialet til at revolutionere Energi industrien? Har I en genial ide, en hemmelig ingrediens eller en overlegen teknologi? Har I en stærk forretningside men har brug for hjælp til at skalere virksomheden til vækst?

Offshore Industri

Har din virksomhed potentialet til at revolutionere offshore industrien? Har I en genial ide, en hemmelig ingrediens eller en overlegen teknologi? Har I en stærk forretningsidé, men har brug for hjælp til at skalere virksomheden til vækst? Så er Scale-up Denmark måske noget for jer!

Det Maritime Elitetræningscenter

Er I en maritim iværksættervirksomhed, der har potentiale og vilje til stor vækst? Så kan I få boostet jeres udvikling i Det Maritime Elitetræningscenter.

Robotics

Få gennem Scale-Up Denmark Robotics får du blandt andet fastlagt din strategi og udarbejdet en vækstplan for din virksomhed med hjælp fra toppen af robotmiljøet. Du får minimum 200 timers individuel ekspertrådgivning og tilknyttet en personlig business coach.

Streg, primær

Det er planen, at 298 vækstvirksomheder deltager i forløbet fra Region Midtjylland, Region Hovedstaden, Region Nordjylland og Region Syddanmark.

Den forventede effekt af Scale-up Denmark er i de fire regioner, at 75% af de deltagende vækstvirksomheder fortsat opnår en årlig vækst på 20% efter projektperioden er endt.

Streg, primær

Scale-Up Denmark

Sidst opdateret: 21.02.2019