Samtykke til markedsføring

Erhvervshus Nordjylland må sende mig e-post (fx e-mails, sms, mms, notifikationer, push beskeder og widgets), breve og ringe mig op omkring om virksomhedsudvikling og vækst, kampagner, konkurrencer og markedsføring, også via apps, sociale medier, internet og andre digitale kanaler.

Erhvervshus Nordjylland må indsamle og bruge data om mig og mine aktiviteter og samkøre sådanne data med andre oplysninger, som Erhvervshus Nordjylland allerede har eller får fra anden side, også fx cookies fra Erhvervshus Nordjyllands hjemmesider, bl.a. til at lave en profil, der kan målrette henvendelserne til mig.

Kommer der fremover andre relevante tjenester, samarbejdspartnere eller måder at kommunikere på, må Erhvervshus Nordjylland benytte dette samtykke til at orientere mig og spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke eller data om mig.

Lyseblå streg

Tilbagekalde samtykke

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke via et ”unsubscribe” link i bunden af hvert nyhedsbrev, som jeg modtager fra Erhvervshus Nordjylland eller ved at kontakte Erhvervshus Nordjylland på info@ehnj.dk.

Erhvervshus Nordjylland (CVR-nr. 40084525), Niels Jernes Vej 10, 9220, Aalborg Øst, info@ehnj.dk er dataansvarlig og opbevarer og behandler de oplysninger jeg afgiver. Jeg kan til enhver tid kontakte Erhvervshus Nordjylland med evt. spørgsmål. Jeg er bekendt med at jeg har ret til indsigt i og til at foretage ændringer i de oplysninger jeg har afgivet til Erhvervshus Nordjylland i forbindelse med dette samtykke.

Klik her for at få oplysninger om Erhvervshus Nordjyllands persondatapolitik og hvis du ønsker yderligere information om behandlingen og rettigheder som registreret.

Sidst opdateret: 17.01.2019