header billede

Salgsmæssigt overskud

Kickstart virksomhedernes fremtid med stærke salgsværktøjer og en skræddersyet handlingsplan

Er du klar til at investere i at komme bedre ud på den anden side af, de negative virksomhedsmæssige COVID-19 konsekvenser? Så er vores eksklusive forløb “Salgsmæssigt overskud” måske noget for dig.

Du får styrket din virksomheds overlevelsesevne, vækstpotentiale og konkurrencefordele markant.

Sammen med en privat rådgiver sætter du fokus på din virksomheds salgsmæssige problemstillinger, og sammen får I skabt de bedste forudsætninger for, at din virksomhed er klædt på til succes i en krisetid.


Forløbet har fokus på:

 • Udvidelse af leverandørportefølge så risici minimeres.
 • Produktionssikkerhed, så du sikrer de bedste produktionsbetingelser og mindsker sårbarheden.
 • Konkurrenceparametre, så din virksomhed ikke bliver “spist” af mastodonterne.
 • Sektor- og brancheforandring.
 • Optimering af kunderelationer så du får skabt de rette relationelle og sociale bånd med dine kunder, der er så vigtige for salget.

Du får:

 • Temperaturmålt de interne forhold i organisationen som udgangspunkt for rejsen mod bedre salgstal og performance i et Corona-påvirket marked.
 • Afdækket markedet og skabt mulighed for at lægge tyngde i den retning, der giver mest værdi for dig og din virksomhed.
 • Optimeret salgsprocesserne og kunderejsen så der bliver skabt mulighed for mersalg og ny-salg.
 • Sat spot på hvad der betyder mest for den samlede forretning og købmandskabet.
 • Rettet fokus mod opbygning af salg i en ny og forandret virkelighed - hvor sociale og relationelle bånd forankres digitalt.
 • Styrket dit personlige salg, det værdiskabende salg og dine muligheder for networking.
 • Sat fokus på mødebookning, forhandlingsteknikker, præsentationsteknikker og salgspsykologi.

Dit takeout er en konkret og skræddersyet handlingsplan.

Er du klar til at sætte action bag og sikre din virksomhed et bedre fundament, solid vækst og øget konkurrenceevne?

Se de rådgivere, der er tilknyttet forløbet:

ADVICE+ er ejet af forretningsudvikler Andreas Knudsen som gennem mere end 10 år har arbejdet med strategisk rådgivning, salg og marketing, turn around, vækst og bestyrelsesarbejde.

“Mange virksomheder oplever i disse tider en udfordring med deres salg. Årsagerne hertil kan være mange, men for langt de fleste findes der relative enkle løsninger til at få gang i salget.”

ADVICE+ har i mere end 10 år arbejdet med turn around, hvor salget ofte har været et omdrejningspunkt. Oplever du for tiden salgsmæssige udfordringer og ønsker du konkrete tiltag: Mindre snak og strategi – mere action, så kan ADVICE+ hjælpe dig.

Læs mere på: https://advice-plus.dk

Focused Mindset ApS har i mange år specialiseret sig i salgs- og organisationsudvikling. Deres konsulenter har mange års praktisk erfaring og de har selv arbejdet med salg og opbygning af salgsorganisationer. De har derfor allesammen hands-on erfaring.

De ved, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Men de er også bevidste om, at det er deres kunder, der er eksperterne i egen organisation, og at det er kundernes viden, der skal sættes i spil for at kunne lykkes.

De har stort fokus på profit, performance og på at det, som de igangsætter sammen med virksomheden efterfølgende skal omsættes og implementeres af virksomheden selv for at skabe virkelig værdi og effekt.

Læs mere om Focused Mindset på www.focusedmindset.dk

"Når man skal have en konsulent ind i sin virksomhed, handler det naturligvis om at finde de rette kompetencer, men i den grad også om kemi, branchekendskab og forståelse for den enkeltes situation. Din virksomhed er ikke en standardvirksomhed og løsningen til at styrke fremdriften, må heller aldrig blive en standardløsning."

Derfor kan du forvente at et samarbejde med LIVA consult vil betyde, at de til netop din virksomhed, vurderer sammensætningen af konsulenter og kompetencer, således de er målrettet netop dine udfordringer. Med en stærk forankring i det nordjyske matcher de dine behov, tanker og erfaringer med et stærkt team, et slagkraftigt mix af kompetencer og specialeområder – dermed kan I sammen fokusere på at komme videre og skabe resultater der kan mærkes på bundlinjen.

Se mere på: https://livaconsult.dk

Hvis du har spørgsmål og/eller skal tilmeldes, så tal med vores forretningsudvikler Michael Rieland Sørensen:

Michael Rieland Sørensen

Michael Rieland Sørensen

Se fuld profil

Sidst opdateret: 11.03.2021