Udviklingsprogrammer

Vi er sat i verden for at styrke nordjyske virksomheder.

Det gør vi blandt andet gennem skræddersyede udviklingsforløb, der er tilpasset netop de udfordringer, som din virksomhed står overfor.

Brexit

Erhvervshusenes brexitprogram tilbyder konkret hjælp til de ca. 3000 danske virksomheder, der vil blive påvirkede af et kommende brexit.

Vækst Via Viden

Formålet med Vækst via Viden er at skabe vækst og udvikling i nordjyske virksomheder ved at ansætte en medarbejder med en videregående uddannelse - en højtuddannet.

Innovativ Vækst

Tidligere erfaringer har vist, at en af de største barrierer for ledige, der ønsker at blive iværksættere er, at de fortsat skal stå til rådighed for arbejdsmarkedet. Den barriere har vi fjernet i Innovativ Vækst!

Næste hold begynder den 14. april 2020 - ansøgningsfrist 1. april.

Vilje til Vækst

Vilje til Vækst er et program, hvor det overordnede formål er at skabe flere vækstvirksomheder i Nordjylland.

Early Warning

Med Early Warning får du fortrolig, uvildig og gratis hjælp, hvis din virksomhed er i krise.

InnoBooster

InnoBooster er Innovationsfondens program, der investerer i små og mellemstore virksomheder, iværksættere og forskere med kommercielt lovende resultater for at hjælpe med at omsætte deres spændende ideer til værdi, som kan skabe vækst og beskæftigelse.

Landistriktsvækstpilot

En landdistriktsvækstpilot har en videregående uddannelse og skal hjælpe mindre virksomheder i landdistrikter med at skabe vækst og beskæftigelse.

Nordjysk Newbizz

Nordjysk NewBizz har fokus på nuværende iværksætteres muligheder for vækst, succes og den rette rådgivning.

Eksportsparring

Eksportsparring er et tilbud til små og mellemstore virksomheder i Nordjylland, der står på tærsklen til internationalisering, og ikke tidligere har beskæftiget sig med eksport.

Grøn Cirkulær Omstilling (GCO)

Grøn Cirkulær Omstilling (GCO) er for dig der er nysgerrig på den grønne dagsorden. Du behøver ikke være 100-metermester i begreber som cirkulær økonomi, materialestrømme, livscyklusser eller nye forretningsmodeller, men du har en ambition om, at komme ordentligt fra start.

BusinessBroen

BusinessBroen Norge-Norddanmark er Nordjyllands genvej til ny viden og rådgivning om muligheder inden for eksport, etablering og job i Norge

Sidst opdateret: 01.04.2020