Få medfinansiering til din virksomhedsudvikling

Uanset om du har brug for at blive klædt på til et møde med banken, en kapitalindsprøjtning eller medfinansiering for at dine ambitiøse målsætninger bliver til virkelighed, så hjælper vi dig på vej.

Gennem vores udviklingsprogrammer har du mulighed for at få medfinansiering til udvikling af din virksomhed indenfor:

  • Produktudvikling
  • Produktivitetsforbedring
  • Forretningsudvikling
  • Kompetenceudvikling

Medfinansiering er et godt supplement til dine egne penge og et billigt alternativ til at optage lån eller sælge ejerandele. Hvert program tilbyder forskellige former for medfinansiering og har ligeså forskellige krav for at kunne deltage.

Beyond Beta

Beyond Beta er en helt ny accelerator, der hjælper de bedste startups i Danmark med på kort tid at lægge fundamentet til en skalerbar forretning og tiltrække de rigtige investorer.

Bliv:Digital

Bliv:Digital er et tilbud til dig, der har planer om at gøre din virksomhed mere digital, men ikke helt ved, hvordan du gør digitaliseringen til virkelighed. Få specialisthjælp til et konkret problemstilling.

Brexit

Erhvervshusenes brexitprogram tilbyder konkret hjælp til de ca. 3000 danske virksomheder, der vil blive påvirkede af et kommende brexit.

DigitaliseringsBoost

DigitaliseringsBoost, Erhvervshus Nordjylland

Med Erhvervshusenes landsdækkende program DigitaliseringsBoost får din virksomhed mulighed for op til 33% medfinansiering af udviklingstimerne til at udvikle nye produkter, salgs- eller service platforme eller koncepter inden for digitalisering og Industri 4.0.

Eksportsparring

Eksportsparring er et tilbud til små og mellemstore virksomheder i Nordjylland, der står på tærsklen til internationalisering, og ikke tidligere har beskæftiget sig med eksport.

Grøn Cirkulær Omstilling (GCO)

Grøn Cirkulær Omstilling (GCO) er for dig der er nysgerrig på den grønne dagsorden. Du behøver ikke være 100-metermester i begreber som cirkulær økonomi, materialestrømme, livscyklusser eller nye forretningsmodeller, men du har en ambition om, at komme ordentligt fra start.

InnoBooster

InnoBooster er Innovationsfondens program, der investerer i små og mellemstore virksomheder, iværksættere og forskere med kommercielt lovende resultater for at hjælpe med at omsætte deres spændende ideer til værdi, som kan skabe vækst og beskæftigelse.

Innovativ Vækst

Tidligere erfaringer har vist, at en af de største barrierer for ledige, der ønsker at blive iværksættere er, at de fortsat skal stå til rådighed for arbejdsmarkedet. Den barriere har vi fjernet i Innovativ Vækst!

Næste hold starter d. 30. august 2021

Iværksætterpuljen

ivaerksaetterpuljen banner

Virksomheder der lærer nyt, skaber vækst. Derfor kan du nu få op til 25.000 kr. fra Iværksætterpuljen til at skaffe ny viden, der kan løfte din forretning. Find et kursus og ansøg Iværksætterpuljen om tilskud på op til 80 pct. af regningen.

KlimaBoost 2021

Nu går jagten ind på Årets Danske Klima-iværksætter. Tilmeld dig, og få chancen for at pitche dig til en førstepræmie på 250.000 kr.

KOMPAS

KOMPAS er til dig, hvis virksomhed har udfordringer afledt af COVID-19, og som på den baggrund har brug for kompetenceløft internt i virksomheden. Er det tid til at tænke nyt og tage action?

IværksætterDanmark

IværksætterDanmark giver dig viden og konkrete værktøjer, så du kan gøre din forretningsidé til en succesfuld virksomhed.

Omstillingspulje til minkavlere og følgeerherv

Omstillingspulje mink

Hele den danske minkbranche er lukket ned, og rigtig mange dygtige landmænd og virksomheder, der har haft minkbranchen som kunder, står med spørgsmålet »hvad nu?«.

Gennem Omstillingspuljen kan minkavlere og følgeerhverv til minkavl over hele landet søge tilskud til omstilling eller opstart af ny virksomhed.

SMV:Digital

OBS! Ændring i ansøgningsproces og åbningsdato for næste tilskudspulje i SMV:Digital.

Læs mere om ændringerne på www.smvdigital.dk

Har din virksomhed ambitioner om at sætte skub i jeres digitale omstilling eller arbejde med e-handel? Så kan tilskud til privat rådgivning gennem SMV:Digital være din mulighed for at komme skridtet videre.

SMV:International

Et tilskudsprogram til at sætte fart på SMV'ers eksport.

Smv PRO

Har du initiativer i din virksomhed, som skal sættes i gang? Smv PRO sætter fokus på netop dine behov og tilfører professionel rådgivning, så dine initiativer skaber værdi på bundlinjen.

Vilje til Vækst

Vilje til Vækst er et program, hvor det overordnede formål er at skabe flere vækstvirksomheder i Nordjylland.

Vækst Via Viden

Formålet med Vækst via Viden er at skabe vækst og udvikling i nordjyske virksomheder ved at ansætte en medarbejder med en videregående uddannelse - en højtuddannet.

Sidst opdateret: 11.01.2021