Programmer til udvikling

Uanset om du har brug for at blive klædt på til et møde med banken, en kapitalindsprøjtning eller medfinansiering for at dine ambitiøse målsætninger bliver til virkelighed, så hjælper vi dig på vej.

Gennem vores udviklingsprogrammer har du mulighed for medfinansiering til udvikling af din virksomhed indenfor:

  • Produktudvikling
  • Produktivitetsforbedring
  • Forretningsudvikling
  • Kompetenceudvikling

Medfinansiering er et godt supplement til dine egne penge og et billigt alternativ til at optage lån eller sælge ejerandele. Hvert program tilbyder forskellige former for medfinansiering og har ligeså forskellige krav for at kunne deltage.

Beyond Beta

Beyond Beta er en helt ny accelerator, der hjælper de bedste startups i Danmark med på kort tid at lægge fundamentet til en skalerbar forretning og tiltrække de rigtige investorer.

Bliv:Digital

Bliv:Digital er et tilbud til dig, der har planer om at gøre din virksomhed mere digital, men ikke helt ved, hvordan du gør digitaliseringen til virkelighed. Få specialisthjælp til et konkret problemstilling.

DigitaliseringsBoost

Vigtigheden af digitalt salg og service er gået op for mange virksomheder under Covid-19 situationen, hvor den analoge verden har været udfordret. Hvis din virksomhed står med et behov for at udvikle et koncept eller en platform for digitalt salg eller service, har du nu muligheden.

Eksportsparring

Eksportsparring er et tilbud til små og mellemstore virksomheder i Nordjylland, der står på tærsklen til internationalisering, og ikke tidligere har beskæftiget sig med eksport.

European Digital Innovation Hubs

Som led i implementeringen af det kommende Digital-Europe-program skal der også i Danmark udpeges et netværk af såkaldte European Digital Innovation Hubs.

Grøn Cirkulær Omstilling (GCO)

Grøn Cirkulær Omstilling (GCO) er for dig der er nysgerrig på den grønne dagsorden. Du behøver ikke være 100-metermester i begreber som cirkulær økonomi, materialestrømme, livscyklusser eller nye forretningsmodeller, men du har en ambition om, at komme ordentligt fra start.

InnoBooster

InnoBooster er Innovationsfondens program, der investerer i små og mellemstore virksomheder, iværksættere og forskere med kommercielt lovende resultater for at hjælpe med at omsætte deres spændende ideer til værdi, som kan skabe vækst og beskæftigelse.

Innovativ Vækst

Tidligere erfaringer har vist, at en af de største barrierer for ledige, der ønsker at blive iværksættere er, at de fortsat skal stå til rådighed for arbejdsmarkedet. Den barriere har vi fjernet i Innovativ Vækst!

Næste hold starter 1. februar 2021

IværksætterDanmark

IværksætterDanmark giver dig viden og konkrete værktøjer, så du kan gøre din forretningsidé til en succesfuld virksomhed.

Landistriktsvækstpilot

En landdistriktsvækstpilot har en videregående uddannelse og skal hjælpe mindre virksomheder i landdistrikter med at skabe vækst og beskæftigelse.

OBS: Landdistriksvækstpilot ordningen er desværre udløbet - Se øvrige finansieringsmuligheder

Lær:Digital

Lær:Digital er online kurser, der hjælper dig med at tage skridtet videre og digitalisere din virksomhed. Gennem kurser med inspirerende videoer bliver du guidet igennem de mange digitaliseringsmuligheder og får konkrete værktøjer, du kan tage i brug med det samme i din virksomhed.

Nordjysk Newbizz

Nordjysk NewBizz har fokus på nuværende iværksætteres muligheder for vækst, succes og den rette rådgivning.

Nordjysk NewBizz lukker banner

OBS: Programmet Nordjysk NewBizz lukker pr. 31. december 2020. Alle aktiviteter SKAL derfor være afviklet senest primo december.

Ved spørgsmål, kontakt din lokale vækstguide eller Helle Schrøder Madsen.

Omstillingspuljen

Omstillingspuljen giver tilskud til virksomheder, som har behov for at tilpasse og omstille forretningen i lyset af Covid-19-krisen.

SMV:Digital

Har din virksomhed ambitioner om at styrke eller forbedre jeres eksportsituation gennem digitale systemer, automatisering eller e-handel? Så kan SMV:Digitals "Eksport-tilskudspulje" være din mulighed for at komme skridtet videre.

SMV:International

Et tilskudsprogram til at sætte fart på SMV'ers eksport.

Smv PRO

Har du initiativer i din virksomhed, som skal sættes i gang? Smv PRO sætter fokus på netop dine behov og tilfører professionel rådgivning, så dine initiativer skaber værdi på bundlinjen.

Vilje til Vækst

Vilje til Vækst er et program, hvor det overordnede formål er at skabe flere vækstvirksomheder i Nordjylland.

Vækst Via Viden

Formålet med Vækst via Viden er at skabe vækst og udvikling i nordjyske virksomheder ved at ansætte en medarbejder med en videregående uddannelse - en højtuddannet.

OBS: Der er desværre ikke flere midler tilbage til 4. mdr. vækstpilot-forløb (nordjysk) - Se øvrige finansieringsmuligheder

Ønsker du at komme på venteliste, såfremt der tilføres yderligere midler til Vækstpilot-forløbet skal du udfylde følgende formular

Sidst opdateret: 30.04.2020