Vi samarbejder med private rådgivere

Vi arbejder løbende med tilbud for virksomheder, hvor der er behov for samarbejde med private rådgivere. Det giver muligheder for virksomhederne – og for dig som rådgiver.

Et stærkt samarbejde mellem virksomheder, erhvervsfremme-, uddannelses- og beskæftigelsessystemet samt eksterne konsulenter er afgørende for effektfulde udviklingsforløb i regionen. Derfor afholder vi løbende arrangementer målrettet private konsulenter og rådgivere.

Lad os lære dig og dine kompetencer at kende gennem arrangementer

Vi afholder arrangementer, hvor du som rådgiver eller konsulent kan deltage og fortælle om dine kompetencer og ydelser for Erhvervshusets konsulenter. Det gør vi, for at bibeholde et bredt kendskab til rådgivere, som vi kan sætte i spil overfor virksomhederne

Dertil afholder vi årligt Rådgiverdag, hvor du kan høre om muligheder for at samarbejde omkring udvikling af virksomheder i Nordjylland med os.

Formular indhold:

Felter med * skal udfyldes

Få besked når vi annoncer næste arrangement

Datoerne for de forskellige arrangementer bliver annonceret gennem vores nyhedsbrev for rådgivere/konsulenter. Hvis det har din interesse, så har du mulighed for at tilmelde dig nedenstående formular og være blandt de første der får besked.

Streg, primær

Persondata og cookies

Cookies
Persondatapolitik

Afmelding

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via et ”unsubscribe” link i bunden af hvert nyhedsbrev, som du modtager fra Erhvervshus Nordjylland. Alternativt kan du kontakte os på info@ehnj.dk.

Sidst opdateret: 09.04.2019