Et løft til turisme og oplevelsesbranchen i hele landet

Omstillingspuljen giver tilskud til virksomheder, som har behov for at tilpasse og omstille forretningen i lyset af Covid-19-krisen.

Omstillingspuljen

Der er særligt fokus på at hjælpe virksomheder indenfor turisme og oplevelsesøkonomi, som eksempelvis konferencecentre, restauranter og hoteller.

Tilskud fra puljen skal bl.a. kunne anvendes til omstilling via kompetence- eller uddannelsesløft, digital og grøn omstilling eller omstilling til at afsætte produkter og services på nye markeder.

Se webinar om Omstillingspuljen ansøgningsrunde 2

Ansøgning om tilskud fra Omstillingspuljen

Omstillingspuljen er åben igen for ansøgninger d. 29. januar, og har ansøgningsfrist d. 19 februar 2021, kl. 23:59

Hold øje med siden her, eller skriv dig op til vores nyhedsbrev, så får du også direkte besked når Omstillingspuljen åbner igen.


Før du påbegynder din ansøgning om tilskud fra Omstillingspuljen, vil vi anbefale, at du læser ansøgningsvejledningen til puljen grundigt igennem, da det kan have betydning for dine muligheder for at få tilskud.

Opret din ansøgning via Omstillingspuljens ansøgningsportal

De står bag

Omstillingspuljen er finansieret af regeringen og en række af Folketingets partier som har givet Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse ansvar for at udmønte 100 mio. kr. til omstilling af virksomheder i særligt hårdt ramte erhverv.

Erhvervshus Hovedstaden er udpeget som operatør på indsatsen i et bredt samarbejde med resten af landets Erhvervshuse, deres filialer og turismeaktørerne MeetDenmark, Danske Destinationer, Dansk Kyst- og Naturturisme og Dansk Storbyturisme /Wonderful Copenhagen.

deb-logo-800x150

op-logo

Erhvervshusene

Sidst opdateret: 26.01.2021