Nyheder

Find alle Erhvervshus Nordjyllands seneste pressemeddeleser, debatindlæg, artikler og øvrige nyheder

Sådan hjalp Early Warning nordjysk minkavler

Der er nærmest larmende tavshed på Poul Eriks Jensen minkfarm lidt udenfor Hanstholm. Før puslede det af liv i de mange tusinde bure, men nu er det slut. Poul Erik har måtte slå sine 15.000 mink ihjel pga. Corona.

Corona ramte minkfarm
               i Nordjylland

Nyhedsindlæg af Early Warning 13.01.2021

International vilje til vækst i Aalborg

Erhvervshus Nordjylland har søsat et program, der skal skabe øget digitalisering og internationalisering i virksomheder med det største potentiale. I Aalborg har den globale forhandler af medicinsk udstyr LBN Medical skabt en lysende vækstvirksomhed, der om nogen har taget Vilje til Vækst-programmets formål til sig. Således har LBN Medical ad to omgange været en del af et rådgivnings- og kompetenceforløb, der blandt andet har klædt virksomhedens medarbejdere bedre på til at arbejde med strategi og ERP.

Medical
               scanner, LBN Medical

Pressemeddelelse skrevet af Jacob Lange, d. 22/12/2020

Erhvervsprogram skaber blomstrende succes i Mariager

Erhvervshus Nordjylland har søsat et program, der skal skabe øget salg og digitalisering rundt om i regionens virksomheder. I Mariager har Kirkepladsens Blomster netop afsluttet et forløb, og det har skabt fornyet overblik og sorte tal på bundlinjen.

Blomster fra Kirkepladsens
               Blomster, Anni Andersen

Pressemeddelelse skrevet af Jacob Lange, d. 28/12/2020

Innovationsfonden indstationeres hos Erhvervshus Nordjylland

Innovationsfonden og Erhvervshus Nordjylland har gennem flere år haft et tæt samarbejde, men nu styrker parterne båndene imellem de to organisationer. Fra årsskiftet indstationerer Innovationsfonden således en fast medarbejder hos Erhvervshus Nordjylland, der både skal gøre de nationale tilbud fra Innovationsfonden og GTS-institutterne mere tilgængelige for de nordjyske virksomheder. Dermed følger Innovationsfonden i samme fodspor som Udenrigsministeriet, der også har medarbejder ansat på Erhvervshus Nordjyllands Aalborg-kontor.

Pressemeddelelse skrevet af Jacob Lange, d. 18/12/2020

Et udfordrende 2020 rinder snart ud

2020 har været et vanskeligt år i Nordjylland for mange af jer og jeres medarbejdere - professionelt og privat. Corona-pandemien har i den grad også sat dagsordenen for vores indsats i Erhvervshus Nordjylland.

Vi står sammen i Nordjylland grafik, Erhvervshus Nordjylland

Indlæg skrevet af Lars Erik Jønsson, adm. direktør, d. 18/12/2020

Kampgejsten er intakt, men…

Erhvervshus Nordjylland er sammen med de 11 erhvervskontorer i Nordjylland i tæt kontakt med mange Corona-ramte virksomheder. Meldingerne fra mange virksomheder har været foruroligende.

Lars
               Erik, Erhvervshus Nordjylland, adm. direktør

Debatindlæg skrevet af Lars Erik Jønsson, adm. direktør, d. 7/12/2020

Sidst opdateret: 21.12.2020