Job hos Erhvervshus Nordjylland

Nedenunder finder du en oversigt over ledige stillinger hos Erhvervshus Nordjylland

Hvis ikke der fremgår nogle jobopslag, leder vi ikke umiddelbart efter nye medarbejdere.

Forretningsudvikler - Digitalisering, automatisering og innovation

Er du nysgerrig på de nordjyske virksomheder? Brænder du for, og drives du af at hjælpe virksomhederne i deres strategi- og forretningsudvikling og dermed styrke deres konkurrencekraft? Er du udadvendt og frisk på også at udføre opsøgende arbejde ift. virksomhederne og ikke alene opfølgende arbejde, og får du ligefrem energi af det? Vi har 8 fagområder hos os og vil gerne kombinere to af disse, nemlig Digitalisering & Automatisering samt Innovation i denne stilling. De nordjyske virksomheder efterspørger viden og sparring inden for ovennævnte fagområder – eksempelvis Smart Production, simulering/digitale tvillinger, autonome robotter, vision systemer, LEAN/QRM, Simplimize, ledelsessystemer, udvikling af innovative forretningsmodeller og implementering af konkrete løsninger.

Er du skarp og har du solid erfaring inden for digitalisering, automatisering og innovation, og er ovennævnte eksempler ikke fremmede for dig, så er du måske Erhvervshus Nordjyllands nye forretningsudvikler

Forretningsudvikler - Grøn omstilling og digital transformation

Er du nysgerrig på de nordjyske virksomheder? Brænder du for og drives du af at hjælpe virksomhederne i deres strategi- og forretningsudvikling og dermed styrke deres konkurrencekraft? Er du udadvendt og frisk på at udføre opsøgende arbejde ift. Virksomhederne og ikke alene opfølgende arbejde - og får du ligefrem energi af det? Vi har 8 fagområder hos os, og vi har behov for og vil gerne kombinere to af dem – nemlig grøn omstilling og digital transformation. Så hvis du har solid erhvervserfaring indenfor bæredygtighed, FN’s Verdensmål og grøn omstilling gerne kombineret med digitalisering og digital transformation, er du måske Erhvervshus Nordjyllands nye forretningsudvikler.

Vi beskytter dine data

Når du sender os en ansøgning, sender du os også personlige oplysninger. Disse behandler vi naturligvis med stor forsigtighed, så du kan føle dig helt tryg.

Sidst opdateret: 03.02.2020