Lær:Digital

Lær:Digital er online kurser, der hjælper dig med at tage skridtet videre og digitalisere din virksomhed. Gennem kurser med inspirerende videoer bliver du guidet igennem de mange digitaliseringsmuligheder og får konkrete værktøjer, du kan tage i brug med det samme i din virksomhed.

laer_digital_ikongrafik

Fra administrative processer til digital markedsføring

Med Lær:Digital bliver du undervist af landets førende specialister inden for branchen. Kurserne er delt op i fire forløb med følgende fokus:

  1. Intro til digitalisering
  2. Administrative processer
  3. E-handel
  4. Sociale medier

Du bestemmer selv, hvilke emner der er relevante for dig og kan frit plukke i lektionerne. Det betyder også, at du kan tilpasse kursusindholdet til dit og din virksomheds behov.

Praktisk information

Start kurset og gå i gang med at digitalisere din virksomhed. Du skal blot tilmelde dig her – så får du adgang til hele kursets indhold, som du kan påbegynde, når det passer dig.

Prisen for deltagelse er 999 kr. pr. deltagende medarbejder. Du får tilsendt en faktura, når du har gennemført din tilmelding. Du modtager ligeledes nogle dokumenter der skal udfyldes og underskrives via din virksomheds NemID.

Læs mere og mød dine undervisere på smvdigital.dk/digital-omstilling/laer-digital

Lær:Digital er en del af programmet Enter:Digital, der udbydes af Erhvervshusene med Erhvervshus Fyn som operatør i samarbejde med de øvrige Erhvervshuse, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole samt Dansk Design Center.

Enter:Digital er tildelt af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og finansieret af Decentrale Erhvervsfremmemidler.

erhvervshusene_logo deblogo

Har du spørgsmål om Lær:Digital?

Casper Gerner Mikkelsen

Casper Gerner Mikkelsen

Se fuld profil

Flemming Eriksen

Flemming Eriksen

Se fuld profil

Ole Madsen

Ole Madsen

Se fuld profil

Martin E. Nikolajsen

Martin E. Nikolajsen

Se fuld profil

Sidst opdateret: 23.09.2020