Få investering til dit projekt

I Innovationsfonden tør vi investere i dit projekt, selvom andre måske endnu ikke kan se mulighederne i det. Vi er klar til at tage en chance og løbe en risiko for at skabe vækst og beskæftigelse i Danmark.

InnoBooster_Logo_lille

Vi bruger helt bevidst vendingen ’investere’ om de penge, vi skyder i dit projekt. Vi kræver hverken ejerandele eller at få pengene retur – vi fokuserer på dit projekts muligheder for at skabe vækst og arbejdspladser gennem viden. Både før vi investerer og undervejs. Derfor følger vi dit projekt tæt fra start til slut for at sikre, at det danske samfund får udbytte af projektet.

For os er det vigtigt, at vi er tilgængelige for dig på den måde, du har behov for – at vi er en fond med mindst muligt bureaukrati og med stor risikovillighed.

Streg, primær

Du kan vælge mellem tre indgange, hvis du vil søge om investering til at udvikle din idé:

Grand Solutions

Til markante investeringer og længerevarende projekter/partnerskaber med fokus på forskning, udvikling og/eller kommercialisering.

tyris pil Læs mere på grandsolutions.dk

Streg, sekundær 3

InnoBooster

Til mindre virksomheder, iværksættere og forskere med gode udviklingsplaner.

tyris pil Læs mere på InnoBooster.dk

Streg, sekundær 3

Talent

Til dig, der er studerende, nyuddannet eller forsker og ønsker at blive iværksætter eller at få en forskerkarriere i det private.

tyris pil Læs mere på innofounder.dk og erhvervsforsker.dk

Streg, sekundær 3

Læs mere om Innovationsfondens aktiviteter på innovationsfonden.dk

Sidst opdateret: 21.02.2019