Få investering til dit projekt

I Innovationsfonden tør vi investere i dit projekt, selvom andre måske endnu ikke kan se mulighederne i det. Vi er klar til at tage en chance og løbe en risiko for at skabe vækst og beskæftigelse i Danmark.

InnoBooster_Logo_lille

Vi bruger helt bevidst vendingen ’investere’ om de penge, vi skyder i dit projekt. Vi kræver hverken ejerandele eller at få pengene retur – vi fokuserer på dit projekts muligheder for at skabe vækst og arbejdspladser gennem viden. Både før vi investerer og undervejs. Derfor følger vi dit projekt tæt fra start til slut for at sikre, at det danske samfund får udbytte af projektet.

For os er det vigtigt, at vi er tilgængelige for dig på den måde, du har behov for – at vi er en fond med mindst muligt bureaukrati og med stor risikovillighed.

Få investering til udvikling af din idé

Sidder du med ideer, planer eller tanker om at udvikle brugbare og levedygtige løsninger til samfundets konkrete udfordringer og innovationsbehov. Det kan være nye, klimavenlige løsninger sundere fødevarer, et bedre sundhedsvæsen, renere miljø eller et opstarts-eventyr, der er under opsejling.

Så få afprøvet dine muligheder for om Innovationsfonden vil investere så du kan sætte fart på udviklingen. Mulighederne er:

InnoBooster

Til mindre virksomheder, iværksættere og forskere med gode udviklingsplaner.

InnoFounder

Til dig, der er studerende, nyuddannet eller forsker og ønsker at blive iværksætter eller at få en forskerkarriere i det private.

Grand Solutions

Til markante investeringer og længerevarende projekter/partnerskaber med fokus på forskning, udvikling og/eller kommercialisering.

Læs mere om Innovationsfondens aktiviteter på innovationsfonden.dk

Sidst opdateret: 05.11.2019