header billede

Grøn omstilling og bæredygtig forretningsudvikling

[Rådgivnings- og kompetenceudviklingsforløb]

Grøn omstilling er en megatrend, som flere og flere virksomheder bliver bevidste om nødvendigheden i at tappe ind i. Men hvordan kan man omstille sin forretning, så den både skaber resultater på bundlinjen og positive forandringer for det omgivende samfund, klimaet og miljøet?

Nu har du muligheden for at indgå i et forløb med en rådgiver, som kan hjælpe dig med at komme i gang med den grønne omstilling og for alvor at udnytte muligheder til at komme styrket ud på den anden side af covid-19.

Udbytte

Igennem et forløb på 4-6 måneder, får du mulighed for at sparre med en rådgiver om, hvordan du kan gøre bæredygtighed til en del af din forretningsstrategi. Da det er et længerevarende forløb, lærer virksomhedsrådgiveren både dig og din virksomhed rigtig godt at kende – og kan derved give dig en langt bedre sparring. Du får kortlagt din virksomheds muligheder og potentialer inden for grøn omstilling, og I får lagt en plan for, hvilke aktiviteter og steps i helt konkret skal tage. Hvad enten det drejer sig om energieffektivisering, cirkulære produkter og forretningsmodeller, klimaregnskaber, certificeringer, FNs verdensmål eller andet, kan du vælge en erfaren virksomhedsrådgiver til at hjælpe dig videre.

For at bæredygtighedstænkningen og den grønne handlingsplan forankres i virksomheden, indgår der i forløbet også kompetenceudvikling blandt ledelse og medarbejdere. Dette kan f.eks. indeholde undervisning af medarbejdere, sparring med ledelse osv.

Fremgangsmåde

  1. Efter grundige drøftelser med en forretningsudvikler fra Erhvervshus Nordjylland samt erhvervskonsulenten fra dit lokale Erhvervskontor - finder du den eller de præ-kvalificerede virksomhedsrådgivere, som du tænker bedst kan give dig forretningsmæssig sparring. Tag meget gerne en snak eller et møde med en eller flere af virksomhedsrådgiverne – og vælg den du gerne vil gennemføre dit sparringsforløb med.
  2. Herefter udfylder du ansøgningsskemaet - din forretningsudvikler giver meget gerne sparring på udfyldelsen af ansøgningsskemaet. Og når dette er udfyldt fyldestgørende sendes det til din forretningsudvikler.
  3. Ansøgninger vurderes hver 14. dag og behandlingstiden er ca. 10 dage. Når din ansøgning er godkendt, så kan du påbegynde dit forretningsmæssige sparringsforløb
Hvis du har spørgsmål og/eller skal tilmeldes, så tal med vores forretningsudvikler Kristina Overgaard Zacho:

Kristina Overgaard Zacho

Kristina Overgaard Zacho

Se fuld profil

Sidst opdateret: 06.04.2021