header billede

Finansielt overskud

Kickstart virksomhedernes fremtid med kapitalfremskaffelse & simpel styring!

Er du klar til at investere i at komme bedre ud på den anden side af, de negative virksomhedsmæssige COVID-19 konsekvenser? Så er vores eksklusive forløb “Finansielt overskud” måske noget for dig.

Du får styrket din virksomheds overlevelsesevne, vækstpotentiale og konkurrencefordele markant.

Sammen med en privat rådgiver sætter du fokus på kapitalfremskaffelse og simpel likviditetsmæssig styring. Sammen får I skabt den bedste forudsætning for, at din virksomhed er klædt på til succes i en krisetid.

På forløbet får du redskaber, der sikrer din virksomheds overlevelse, og sørger for at din virksomheds vækst og konkurrenceevne bibeholdes og forbedres.

Forløbet har fokus på:

 • Forretningsudvikling i et 360 graders perspektiv.
 • Rapportering og nøgletal.
 • Omkostningsbevidsthed og –reducering.
 • Likviditetsmæssige styringsredskaber.
 • Individualiserede budgetmodeller.
 • Kapitalfremskaffelse.

Du får:

 • Overblik over din virksomheds risici og potentialer.
 • Konkrete bud på kortvarige indsatser, der kan eksekveres på kort bane, og som forbedrer omsætning/omkostninger.
 • Hands on værktøjer til fremadrettet styring, der sikrer eksekvering af planen og størst mulig succes og vækst.
 • Overblik over kapitalfremskaffelse.

Dit takeout er en konkret og skræddersyet handlingsplan.

Er du klar til at sætte action bag og sikre din virksomhed et bedre økonomisk fundament, vækst og konkurrenceevne?

Se de rådgivere, der er tilknyttet forløbet:

ADVICE+ er ejet af forretningsudvikler Andreas Knudsen som gennem mere end 10 år har arbejdet med strategisk rådgivning, salg og marketing, turn around, vækst og bestyrelsesarbejde.

Samarbejdet tilpasses den enkle virksomhed og dennes behov, og har altid som mål at skabe en varig løsning med målbare resultater.

Det siger ADVICE+ om økonomi og vækst:

Mange virksomheder vil i deres livscyklus opleve økonomiske udfordringer. Årsagerne hertil kan være mange, men langt de fleste gange findes der relativt ”simple” løsninger for igen at komme til at tjene penge. ADVICE+ har i mere end 10 år arbejdet med turn around, og har herved oparbejdet viden, der hjælper virksomheder til en bedre økonomi.

Vækst er mange ting, men det kræver, at du som sidder for bordenden, holder godt fast i rattet, så det er dig, der styrer processen. Mangler du en co-pilot, så hjælper ADVICE+ gerne.”

Se mere på: https://advice-plus.dk

LIVA consult er et erhvervsrettet uvildigt konsulenthus, der skaber bæredygtig udvikling og vækst gennem værdiskabende specialistydelser, baseret på faglige kompetencer, praktisk erfaring og sund fornuft.

Det siger LIVA consult om økonomi og vækst:

“Med LIVA consult som ekstern CFO får virksomheden en fleksibel ressource til håndtering af økonomi- og finansieringsopgaver. LIVA consult hjælper med at finde den rette finansieringspakke til den enkelte virksomhed, hvad enten den involverer en af vores samarbejdspartnere eller en helt anden løsning.

Gennem samarbejde spiller vi hinanden gode og skaber den udvikling, der sikrer din virksomheds fremtidige vækstpotentiale. LIVA business sætter retningen og løfter din virksomhed til et højere niveau. Sammen skaber vi succes, og vi er med jer helt fra planlægning til eksekvering."

Se mere på: livaconsult.dk

Quorum Consulting er et uafhængigt konsulenthus, der deler en fælles passion om at hjælpe organisationer og ledere med at beslutte, udvikle og levere varige forbedringer i deres virksomheder.

Deres team er kendetegnet ved erfarne seniorkonsulenter, der alle enten har en stærk baggrund fra top tier konsulenthuse og/eller en baggrund som ledere i offentlige og private virksomheder.

Quorums tilgang til forretningsudvikling og vækststrategier:

 • Vi hjælper med at udvikle værdiskabende strategier, og bryde forretningsstrategier ned til konkrete projekter og aktiviteter, og definere hvilke organisatoriske ændringer der kræves for at realisere virksomhedens værdiskabelse.
 • Vi fastlægger de nødvendige kompetencer og hvordan disse bedst sikres, udvikles og udnyttes i organisationen.
 • Vi hjælper med at definere og implementere ledelsesmodeller, prioritere konkrete indsatser og etablere den nødvendige styring og organisation for ledelsen.

Vi er eksperter inden for digital forretningsudvikling, og har erfaring med at gennemføre fusioner på smidig vis og tilrettelægge og implementere nye forretningsstrategier. Vi bliver ofte brugt som forretningsanalytikere, og i rollen som ‘trusted advisor’ til at støtte topledelser med svære og somme tider uoverskuelige beslutninger.

Se mere på: https://quorum.dk/

Hvis du har spørgsmål og/eller skal tilmeldes, så tal med vores forretningsudvikler Michael Rieland Sørensen:

Michael Rieland Sørensen

Michael Rieland Sørensen

Se fuld profil

Sidst opdateret: 12.03.2021