Mød EKF og få hjælp med dine internationale forretninger

I vores internationale platform kan du hver måned møde Eksport Kredit Fonden (EKF), som giver dig sparring omkring garanti, kaution og forsikring i forbindelse med eksport.

EKF, Danmarks Eksportkredit, logo, Erhvervshus Nordjylland

Med en eksportkaution kan du få den kredit i banken, som du ellers ikke ville have fået. Ved at lade Eksport Kredit Fonden (EKF) kautionere over for din bank, får du bedre adgang til kredit i banken og dermed bedre likviditet. Med en eksportkaution kan du få kredit i banken til at betale materialer, lønninger og leverandør. Samtidig giver en eksportkaution giver din virksomhed mulighed for at udvikle sig fremadrettet.

Hvem er Eksport Kredit Fonden?

EKF er ejet af den danske stat og har til formål at understøtte danske eksportaktiviteter. EKF kan hjælpe med dine internationale forretninger fra første kontakt med kunden til sidste afdrag er betalt.

Danske virksomheder, både små og store, kan få hjælp til at skaffe finansiering til vækst og dække risici ved eksport.

Du kan læse mere om løsningerne hos EKF på www.ekf.dk

Hvilke virksomheder kan få hjælp af EKF?

EKF hjælper både små og store danske virksomheder. Uanset hvor stor din virksomhed er, skal den dog opfylde en række betingelser. Forretningen skal blandt andet være sund, og din virksomhed, din kunde eller eventuelt kundens bank skal være kreditværdig. Under alle omstændigheder klarer EKF kreditvurderingen for dig.

Book et møde med en EKF-konsulent i Aalborg

Der er mulighed for at booke en tid med EKF-konsulent Jørgen Bollesen, når han cirka 1 gang om måneden besøger Erhvervshus Nordjylland.

Book en tid ved at sende en mail til Bjarne Brodersen

Sidst opdateret: 26.02.2019