Cases med nordjyske virksomheder

Find inspiration i andre nordjyske virksomheders initiativer og succeser

International vilje til vækst ved Fremco i Frederikshavn

I Frederikshavn har fiberblæsningsvirksomheden Fremco på få år skabt en lysende vækstvirksomhed ved at at gennembryde det sydamerikanske marked, der står foran en kæmpe udrulning af fiberkabler til bredbånd. Det skal være med til at skabe nye arbejdspladser i Frederikshavn.

Fremco
               lægger fiberkabler til bredbånd

Hjørring-slagter reddet af Early Warning-indsats

Frilandsvejens Slagter i Hjørring var sidste år få millimeter fra at kaste håndklædet i ringen på grund af faldende omsætning, der bl.a. skyldtes et stort vejarbejde lige uden for butikken.

Slagter Flemming Jensen, Frilandsvejens Slagter

Televindu - slow tv stormer frem

Aalborg-virksomheden Televindu har på kort tid sikret sig en ret unik plads på nichemarkedet for slow TV til ældre og demensramte. Derfor spås virksomheden en lys fremtid, og især i Norge har Televindu fået stor opmærksomhed om sine videoer.

Televindu, Erhvervshus Nordjylland,
               innovativ vækst, fundracing, Anders Nørgård

Gunnar Nielsen - Anlægsspecialist graver dybt efter højtuddannede

Anlægsvirksomheden Gunnar Nielsen i Aars er vokset massivt de senere år. Konkurrencen om de bedste medarbejdere er imidlertid hård, og derfor har Gunnar Nielsen haft 22 højtuddannede til at optimere forskellige dele virksomheden. Det har indtil videre været en stor succes.

Samarbejde om gravmaskine,
               Gunnar Nielsen, kvalificeret arbejdskraft, Erhvervshus Nordjylland

Hexastate - unge iværksættere med globalt potentiale

Asger Hvid Damtoft, Steffen Nielsen og Malte Nørgaard er studerende. Ikke desto mindre har de allerede etableret sig som iværksættere med virksomheden HEXASTATE, med udgangspunkt i en teknologi, der meget vel kan vise sig at blive en global succes.

Asger Damtoft og Steffen Nielsen
               fra HEXASTATE

Sidst opdateret: 21.12.2020