BusinessBroen

BusinessBroen Norge-Norddanmark er Nordjyllands genvej til ny viden og rådgivning om muligheder inden for eksport, etablering og job i Norge

BusinessBroen, Norge, Norddanmark

BusinessBroen Norge-Norddanmark er en nordjysk paraplyorganisation, som samler Nordjyllands stærkeste initiativer inden for arbejdskraft, etablering og eksport målrettet Norge. Vi arbejder tæt sammen med både nordjyske og norske virksomheder, klynger og organisationer så du har adgang til den nyeste viden om dine muligheder i Norge.

Vores ambition er at understøtte opbygningen af en to-vejs erhvervs- og videns bro mellem Nordjylland og Norge med både et erhvervs-, kompetence- og beskæftigelses fokus.

BusinessBroen tilbyder en lang række initiativer, som alle har til formål at hjælpe nordjyske virksomheder og dansk arbejdskraft med deres aktiviteter i Norge.

Blandt vores tilbud finder du:

 • Afklarende sparring om din virksomhed er parat til Norge

 • Eksportforberedende forløb hvis din virksomhed har lidt eller ingen eksporterfaring

 • Rådgivning om dine muligheder i Norge fra erfarne norgeskonsulenter

 • Kontaktformidling til relevante norske virksomheder

 • Leads om mulige underleverandøropgaver i Norge inden for primært byggeri & anlæg, det maritime og industrien

 • Formidling af jobs i norske virksomheder

 • Temamøder og delegationsrejser (egenbetaling)

Hvem står bag BusinessBroen NORGE-NORDDANMARK?

BusinessBroen

En lang række af offentlige, nordjyske aktører står bag initiativet, som dækker over en række beskæftigelses- og erhvervsindsatser rettet mod Norge. Formålet er at øge forretningsrelationerne mellem de nordjyske og norske virksomheder til gavn for begge parter. Vores rådgivning er gratis og uvildig. Vores eneste opgave og ønske er at hjælpe din virksomhed bedst muligt til at opnå succes i Norge.

Streg, primær

Hjørring Kommune, logo, businessbroen

Med i samarbejdet omkring BusinessBroen er der en række Nordjyske kommuner, hvoraf Hjørring kommune er en af dem.

Klik her for at se deres website

Streg, primær

Erhvervhus Nord, logo, businessbroen

Erhvervshus Nord arbejder med erhvervsudvikling i Frederikshavn Kommune. Vi rådgiver virksomheder og iværksættere, igangsætter erhvervsudviklingsprojekter og samarbejder bredt med en vifte af lokale, nationale og internationale aktører for at fremme det lokale erhvervsliv i beskæftigelsen.

Klik her for at se deres website

Streg, primær

Business Aalborg Logo Businessbroen

BusinessAalborg er sat i verden for at skabe vækst og beskæftigelse i Aalborg og Nordjylland. Vores fornemeste opgave er at gøre det nemt for dig at starte, drive og udvikle virksomhed. Vi tilbyder derfor gratis information, rådgivning, kontaktformidling for iværksættere og etablerede virksomheder.

Klik her for at se deres website

Streg, primær

Erhvervshus Nordjylland logo

Erhvervshus Nordjylland fokuserer på at sikre udvikling for dig og din virksomhed. Gennem et stærkt team af professionelle og erfarne vækstkonsulenter kan vi tilbyde uvildig sparring på en lang række områder inden for forretningsudvikling, eksempelvis inden for ledelse og strategi, teknologi og innovation, salg og markedsføring, økonomi og finansiering samt internationalisering. Konsulenternes sparring koster dig ikke noget, og de brænder for at sikre din virksomheds fremtidige udvikling. Alt du skal investere i forløbet er din tid og dit engagement.

Klik her for at se deres website

Streg, primær

Aalborg Kommune logo fra businessbroen

Med i samarbejdet omkring BusinessBroen er der en række Nordjyske kommuner, hvoraf Aalborg kommune er en af dem.

Klik her for at se deres website

Streg, primær

Hjørring Erhvervcenter logo lille

Hjørring ErhvervsCenter servicerer erhvervslivet i Hjørring Kommune, hvor vi bl.a.
• Informerer og vejleder om start, drift og udvikling af virksomhed
• Formidler og/eller skaber kontakter ved overdragelse af virksomheder.
• Afholder netværksmøder, kurser og lignende kollektive arrangementer.

Klik her og se deres website

Streg, primær

De Nordjyske Erhvervs kontorer logo 2016

Den primære kontakt mellem flere virksomheder i vækst og virksomheder foregår via De Norjyske Erhvervskontorer, som er at finde i: Brønderslev, Jammerbugt, Frederikshavn, Himmerland, Hjørring, Læsø, Mariagerfjord, Morsø, Rebild, Thy og Aalborg.

Streg, primær

Jobcenter Nordjylland
              logo

Jobcentrene i Nordjylland arbejder for, at alle kommer i arbejde. Vi holder tæt kontakt til alle ledige for at sikre, at de udnytter alle jobmuligheder og selv tager ansvar for at finde en plads på arbejdsmarkedet. Vi er i tæt dialog med virksomhederne for at sikre, at de får den arbejdskraft, som de har behov for - på såvel kort som lang sigt.

Klik her og se deres website.

Streg, primær

Eksportrådet

BusinessBroen arbejder desuden tæt sammen med The Trade Council og Udenrigsministeriet med det formål at lette adgangen til det norske marked for danske virksomheder. Eksempelvis ved at fremskaffe specifikke markedsinformationer, identificere og screene potentielle samarbejdspartnere og kunder, officielle fremstød og delegationer, fællesstande på de vigtigste messer/konferencer, m.v.. Samarbejdet er samtidig med til at styrke relationerne mellem Norge og Norddanmark, og således hjælpe både de nordjyske men også de norske virksomheder. Sidstnævnte hjælper bl.a. Invest in Denmark under Udenrigsministeriet med.

Klik her for at se deres website

Streg, primær

Frederikshavn Kommune logo

Med i samarbejdet omkring BusinessBroen er der en række Nordjyske kommuner, hvoraf Frederikshavn kommune er en af dem.

Klik her og se deres website

Streg, primær

Brønderslev Kommune
              logo

Med i samarbejdet omkring BusinessBroen er der en række Nordjyske kommuner, hvoraf Brønderslev kommune er en af dem.

Klik her og se deres website

Streg, primær

regionalfonden logo

BusinessBroen er støttet af Den Europæriske Fond for Regionaludviklingsfond. Særligt på projektet Nordjysk Erhvervsfremstød Norge, hvor de alene udgør hele 50 % af projektets samlede støtte.

Sidst opdateret: 26.02.2019