Brexit - konkret hjælp til dig

Erhvervshusenes brexitprogram tilbyder konkret hjælp til de ca. 3000 danske virksomheder, der vil blive påvirkede af et kommende brexit.

Ingen ved, hvornår og i givet fald hvordan et eventuelt brexit vil finde sted. Men uanset hvordan brexit kommer til at se udspille sig, kan du få fordel af erhvervshusenes brexitprogram allerede nu, hvis din virksomhed har samhandel med Storbritannien.

Spørgsmålene står i kø: Hvad bliver konsekvenserne af Brexit? Hvilken betydning får det for dansk import/eksport til Storbritannien og handel med britiske samarbejdspartnere? Og hvad kan vi gøre for at imødegå situationen?

Har du og din virksomhed også for mange spørgsmål og alt for få svar, kan I nu få hjælp til en konkret handlingsplan for jeres samhandel med Storbritannien.

Det får du via erhvervshusenes brexitprogram:

  • Et skræddersyet rådgivningsforløb med udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov

  • 50 % medfinansiering af op til 75.000 kr. til specialiseret rådgivning

Hvad indeholder programmet?

De skræddersyede 1:1 rådgivningsforløb tager udgangspunkt i din virksomhed og det stadie af afklaring – eller det stik modsatte – I er på ift. brexit.

Vi har lavet en samlet liste over alle relevante specialister og eksperter, som du kan bruge som din virksomheds personlige rådgivere i et 1:1 forløb. Det forkorter din vej til at få glæde af programstøtten på halvdelen af et honorar på op til 75.000 kr.

1:1 rådgivningsforløb kan bruges til:

  • Afklaring af konsekvenserne af brexit

  • Konkret handlingsplan for eventuelt at afbøje negative konsekvenser

  • Afsøgning og afdækning af mulighederne for nye eksportmarkeder

Er du i målgruppen?

Målgruppen er danske SMV'er med op til 250 ansatte, som har import/eksport og samhandel til Storbritannien.

Skriv dig på Brexit-listen og få besked som den første

Sidst opdateret: 05.02.2020