Beyond Beta - ny accelerator til hurtigst voksende startups

Beyond Beta er en helt ny accelerator, der hjælper de bedste startups i Danmark med på kort tid at lægge fundamentet til en skalerbar forretning og tiltrække de rigtige investorer.

Beyond Beta

Gennem vores 5-måneders accelerator hjælper vi startups med at optimere deres forretning og synliggøre en positiv udvikling på en række parametre, der gør dem relevante for private investorer. Der vil være fem accelerationsforløb mellem 2020 og 2022 og 150 startups på tværs af Danmark vil blive optaget.

Med udgangspunkt i vores erfaringer fra arbejdet med + 1000 startups accelererer vi deltagernes læringshastighed i forhold til at udvikle en skalerbar forretningsmodel og dermed kunne tiltrække relevante, private investorer. Det sparer kostbar tid og ressourcer for både startups og investorer og sikrer gode og gennemarbejdede matches.

Målet for Beyond Beta er klart: At danske startups bliver fremtidige scaleups. Heraf vores navn: Beyond Beta - building future scaleups.

 • I accelerationsforløbet får deltagerne en komprimeret pakke af undervisning og individuel vejledning.
 • Deltagerner modtager en lang række redskaber og får adgang til et bredt netværk af eksperter, erfarne iværksættere og ikke mindst Investorer.
 • Gennem vores Launchpad tilbyder vi alle startups adgang til videoer, cases og værktøjer der understøtter dem i at sætte byggeklodserne i deres forretning sammen på den rigtige måde.

Startups / iværksættere med:

 • Et klart ønske om og vision for vækst
 • En skalerbar forretningsmodel
 • Fokus på et stort, voksende og internationalt marked
 • Skal være nået frem til en signifikant milepæl i deres udvikling. Som minimum have et MVP, men gerne længere
 • CVR under 3 år gammelt
 • Har nok runway til at kunne fokusere på intensiv forretningsudvikling i 4 måneder med os.

Ansøg og bliv en del af næste hold til august 2021

Næste ansøgningsfrist er: 25. august 2021


Passer din startup på profil, så læs mere på Beyondbeta.dk og ansøg om at blive en del af acceleratoren.

Ansøg om at blive en del af Beyond Beta

Baggrund for Beyond Beta

I Danmark er vi blandt verdens bedste til at skabe rammerne for etablering af virksomhed. Men de nystiftede virksomheder vokser sig sjældent særligt store og vi halter bagud i forhold til lande vi ellers sammenligner os med såsom Sverige, Finland og Tyskland. Når man vil skabe flere vækstvirksomheder skal man fokusere på de startups, som inden for to år fra stiftelsen beskæftiger mindst ti ansatte og i tre år herefter har en gennemsnitlig vækst i antallet af ansatte på mindst 10 procent – de såkaldte vækstiværksættervirksomheder.

Vækstiværksættervirksomheder er både direkte og indirekte med til at skabe dynamik og arbejdspladser og vækst i dansk økonomi. Samtidig bidrager de, der forbliver i Danmark frem for at rykke til udlandet, til øget aktivitet i miljøet (i form af tiltrækning af ressourcer som kapital og talent) og øger dermed andre vækstvirksomheders incitament til at gøre det samme.

Et konsortium bag initiativet Beyond Beta søsætter nu en ambitiøs indsats, der fokuserer på at finde og fremme danske startups, som har potentialet til at blive vækstiværksættervirksomheder. Konsortiet bag Beyond Beta består af: Accelerace, Dansk Design Center og Erhvervshusene. Beyond Beta er finansieret af EU's Social Fond og Danmark Erhvervsfremmebestyrelse.


Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse
           logo uk soc eu
Erhvervshusene logo Danish Design Center accelerace

Sidst opdateret: 23.04.2021