Få det bedste ud af din bestyrelse

Har du en bestyrelse? Får du nok ud af den? Eller overvejer du at få en bestyrelse? Bliv klædt på til at få det bedste ud af den!

Få optimalt udbytte af din bestyrelse gennem campforløb

Mange undersøgelser viser, at virksomheder med eksterne bestyrelser klarer sig bedst. De er mere udviklingsorienterede og præsterer bedre bundlinjer.

En ekstern bestyrelse er dog ikke i sig selv garanti for vækst og udvikling. Det kræver, at bestyrelsen matcher virksomheden – og at virksomhedsleder/ejer ved, hvordan man bedst samarbejder med en ekstern bestyrelse. Derfor har vi tilrettelagt et kort og praksisorienteret forløb målrettet virksomhedsejere og -ledere.

Tilmeld forløb

Gennemgå tre trin til vækst og udvikling via en ekstern bestyrelse

Campen er rettet mod mindre virksomheder, der ønsker at få en bestyrelse, et advisory board eller at forøge udbyttet af den nuværende. I stedet for kontrol og afrapportering er fokus i høj grad på, hvordan bestyrelsen kan bruges som strategisk samarbejdspartner.

Campforløbet bliver gennemført som et dynamisk samspil mellem oplæg, arbejde i mindre grupper og erfaringsudveksling mellem deltagerne over tre module på tre dage:

  • Dag 1 - Bestyrelsens rolle og værdiskabelse
  • Dag 2 - Strategi og forretningsudvikling
  • Dag 3 - Etablering og udvikling af bestyrelsen

Efter endt forløb står du med en handlingsplan, der konkret anviser, hvordan du udvælger en bestyrelse, som kan sikre dig optimal sparring og bedre bundlinje.

Det siger deltager om tidligere forløb

Tidligere deltager, Henrik fra Lykketronic

Forløbet gav mig et anvendeligt overblik over bestyrelsens opgaver og koblingen til bestyrelseskompetencerne på en overskuelig og samtidig fyldestgørende måde. Ingen enkeltelementer var i sig selv overraskende; det var selve kursets kobling af dem, der har givet mig viden og redskaber til at kunne rekruttere de rigtige personer til mit advisory board og efterfølgende bruge dem
- Direktør Henrik Lund Jensen, Lykketronic

Udbytte ved deltagelse

  • Opdateret viden om bestyrelsens rolle og potentiale
  • Konkrete arbejdsmetoder, der sikrer optimalt udbytte
  • Værktøjer til at involvere bestyrelsen i strategiudvikling
  • Metoder til sammensætning og rekruttering af bestyrelsen
  • Individuel handlingsplan for arbejdet med din fremtidige bestyrelse
  • Inspiration og erfaring fra andre virksomhedsledere

Sidst opdateret: 24.04.2019

Tilmeld campforløbet


Vi skal bruge dine kontaktoplysning for at kunne kontakte dig i forbindelse med deltagelse i campen


(*)
(*)
(*)
(*)

Tilmeld