Kommende events


Eventskalenderen er en samlet oversigt af vores 1-dags arrangementer samt udviklingsforløb - målrettet virksomheder.

1-dags arrangementer

Sæt fokus på din forretningsmodel [WEBINARRÆKKE]

3. nov. | kl. 14:00-15:00

Verden er i en opbrudsperiode teknologisk, klimamæssigt, sundhedsmæssigt og politisk – der er endnu større behov for at arbejde dedikeret med forretningsudviklingsværktøj. Netop dét sætter vi fokus på i webinarrækken

Se mere om webinarrækken

Vejen til eksportvækst for SMV'er [WEBINAR]

30. oktober | kl. 10:00-10:45

Er du interesseret i at udvikle, optimere og skalere din eksport? Vær med på webinar og hør, hvordan du sætter fart på din eksport. Fremtidsforsker Anne Skare og professor Philipp Schröder giver praksisnære oplæg om eksportens succeskriterier og faldgruber.

Se mere om webinaret

KICK OFF | Horizon Europe - verdens største forsknings- og innovationsprogram

4. november | kl. 13:00-15:30
Deltag i den virtuelle konference; Kick off Horizon Europe og få mere indsigt i verdens største forsknings- og innovationsprogram med et budget på knap 600 mia. kr. Hør mere om mulighederne for samarbejde og finansiering indenfor konkrete områder, hvor EU direkte efterspørger løsninger til udfordringer, som Europa, Danmark og Nordjylland står overfor.

Se mere om konferencen

Udviklingsforløb

Eksportboost til Tyskland

Start: 25. oktober 2020

COVID19 har ændret verden, og sat Tyskland i krise. Den tyske produktion er sat voldsomt tilbage, og deres leveringskæder er i ombrud. ”LIEFERSICHERHEIT” er øverst på tyskernes agenda, og insourcing, samt risiko-minimering er ”top of mind” hos den tyske indkøber. Det giver danske virksomheder muligheder for at positionere sig påny.

Se mere om forløbet

Bæredygtig ledelse - når overskud ikke kun handler om overskud

Start: 3. marts 2021

De sidste mange år har god ledelse i høj grad handlet om at skabe vækst og profit. Det har haft menneskelige og samfundsmæssige konsekvenser, som vi er nødt til at gøre op med. Det stiller krav til fremtidens ledere om en mere bæredygtig ledelse.

Se mere om forløbet

Fandt du ikke det du søgte?

På virksomhedsguiden.dk kan du finde flere events, undervisningsforløb og meget mere over hele landet fra offentlige aktører

Find flere på virksomhedsguiden.dk

Sidst opdateret: 22.10.2020