Kommende events

Eventskalenderen er en samlet oversigt af 1-dags arrangementer samt udviklingsforløb - målrettet virksomheder.

Udviklingsforløb

Virksomhedens økonomi i praksis

Start: 25. april 2019

Et ønske om vækst og udvikling kan blive et spørgsmål om økonomi. Derfor kan virksomheden med fordel sætte fokus på årsager og sammenhænge i økonomien, for at opnå bedre bundlinje. Deltag i forløbet og få praktiske værktøjer og øg din virksomheds overskud.

Se mere om forløbet

Få optimalt udbytte af din bestyrelse

Start: 13. maj 2019

Har du en bestyrelse? Får du nok ud af den? Eller overvejer du at få en bestyrelse? Bliv klædt på til at få det bedste ud af den!

Se mere om forløbet

Intensivt iværksætterforløb

Start: 12. august 2019

Har du en idé med VÆKSTFAKTOR, men som mangler sparring og de rette rammer for at sætte den i søen? Få sparring, adgang til investorer og deltag i et intensivt læringsprogram gennem Innovativ Vækst.

Se mere om forløbet

Lean på tværs af organisationen

Start: 4. september 2019

Vil du have større indsigt i, hvad der skaber værdi for din virksomhed og gerne øge din effektivitet? Så tilbyder CLS kurser i LEAN – et interaktivt forløb tilpasset netop jer.

Se mere om forløbet

1-dags arrangementer

Decentral Strategiworkshop

28. marts 2019 | kl. 13.00-17.00

Erhvervsstyrelsen inviterer i samarbejde med Erhvervshus Nordjylland til workshop for at samle inputs til den decentrale erhvervsfremmestrategi fra 2020, samt hvordan EU’s strukturfondsmidler skal anvendes i perioden 2021-2027.

Se mere om worskshoppen

Vækst og ledelse 2019

28. marts | kl. 17.00-22.00

Kom til en spændende og underholdende aften med inspirerende oplæg, fokus på bedre virksomhedsledelse, og hvordan vi skaber øget vækst. Hør også før-konference, Grøn er det nye guld, og bliv klogere på cirkulær økonomi i relation til FN's 17 verdensmål.

Se mere om konferencen

Styrk din virksomhed og stå stærkere i salgsprocessen i udlandet

3. april | kl. 13.00-.15.45

Hvordan arbejder man sammen med eksterne finansielle parter og udnytter finansielle værktøjer samt rådgivning til at styrke ens vækst og eksport? Hør Investeringsfonden For Udviklingslande (IFU), Eksporkreditfonden (EKF), Vækstfonden, Jyske Bank, HjulmandKaptain, Udenrigsministeriet og Erhvervshus Nordjylland og ikke mindst DESMI svare på dette spørgsmål.

Se mere om arrangementet

Sidst opdateret: 15.03.2019