Kommende events


Eventskalenderen er en samlet oversigt af vores 1-dags arrangementer samt udviklingsforløb - målrettet virksomheder.

1-dags arrangementer

Udviklingsforløb

Intensivt iværksætterforløb

Holdstart: 24. august og 14. september 2020

Har du en idé med VÆKSTFAKTOR, men som mangler sparring og de rette rammer for at sætte den i søen? Få sparring, adgang til investorer og deltag i et intensivt læringsprogram gennem Innovativ Vækst.

Se mere om Innovativ Vækst

Gør op med silotænkning - Styrk det tværgående samarbejde i din virksomhed

Start: 28. august 2020

Ønsker du at få gjort op med silotænkning i din organisation og få styrket samarbejdsrelationerne i din ledergruppe/organisation?

Gør op med silotænkning

Bliv lean på tværs af organisationen

Start: 2. september 2020

Vil du have større indsigt i, hvad der skaber værdi for din virksomhed og øge din effektivitet? Få stillet skarpt på din virksomheds værdistrømme, og lær gennem LEAN-metoden at sætte fokus på flow og fjerne spild

Se mere om forløbet

Bæredygtig ledelse - når overskud ikke kun handler om overskud

Start: 30. september 2020

De sidste mange år har god ledelse i høj grad handlet om at skabe vækst og profit. Det har haft menneskelige og samfundsmæssige konsekvenser, som vi er nødt til at gøre op med. Det stiller krav til fremtidens ledere om en mere bæredygtig ledelse.

Se mere om forløbet

Eksportboost til Tyskland

Start: 25. oktober 2020

COVID19 har ændret verden, og sat Tyskland i krise. Den tyske produktion er sat voldsomt tilbage, og deres leveringskæder er i ombrud. ”LIEFERSICHERHEIT” er øverst på tyskernes agenda, og insourcing, samt risiko-minimering er ”top of mind” hos den tyske indkøber. Det giver danske virksomheder muligheder for at positionere sig påny.

Se mere om forløbet

Fandt du ikke det du søgte?

På virksomhedsguiden.dk kan du finde flere events, undervisningsforløb og meget mere over hele landet fra offentlige aktører

Find flere på virksomhedsguiden.dk

Sidst opdateret: 16.07.2020